Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Sampo ja Mandatumin kohtalo

Inderes Q&A 02.03.2021 13:49 Sampo

Sampon strategiassa puhuttiin Nordeasta, topdanmarkista, hastingstista, mutta mandatumin kohtalo jäi auki. Mikähän mahtaa olla tilanne sen osalta?

Inderesin kommentti 

Hei,

Sauli ja Matias kommentoivat Mandatumin kohtaloa CMD:n jälkeisessä yhtiöpäivityksessä seuraavasti: "Vaikka CMD:n anti muilta osin olikin hyvin selkeä, jäi Mandatumin rooli hieman epäselväksi. Mandatum on luokiteltu PE-sijoitusten ja Nordean kanssa ”eiydintoiminta” laatikkoon, mutta samalla johto torjui ajatukset myynnistä. Mandatumin irtaantuminen on arviomme mukaan mahdollista, mutta ei erityisen todennäköistä 2023 asti ulottuvalla strategiakaudella. Pidemmällä aikavälillä varainhoidon irrottaminen omaksi liiketoiminnakseen luo pohjaa varainhoitoliiketoiminnan mahdolliselle myynnille."

Tuohon ei ollut kaksikolta tähän hätää lisättävää. Avasimme yhtiöpäivityksen kaikille vapaasti luettavaksi https://www.inderes.fi/fi/osinkosuihku-tiedossa

Terveisin,

Verneri