Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

minkälainen tilanne 10-100m yrityskauppa sektorilla. Kysyn tätä sen takia, että sievi on ilmoittanut tekevänsä 1-2 ostoa vuoteen ja toisti sen eilen yritystilaisuudessa, jolloin oleta että ne tekevät vikalla neljänneksellä yrityskaupat. Sen lisäksi Jussi Capital on ilmaissut halunsa laskea omistu osuuden alle 50% eli tällä arvostuksella sievi voisi käyttää noin 20m€ omaa osaketta lisäksi iloq myyntirahat (40m€). Kysymys mitä saa 60m erolla?

Inderesin kommentti 

Hei

Yhtiön tavoitteena on tehdä vuosittain keskimäärin 1-2 uutta 5-15 MEUR:n suuruista enemmistösijoitusta listaamattomiin yhtiöihin, joten emme oleta yhtiön tekevän kerralla 60 MEUR:n sijoitusta.

Ote hiljattain julkaistusta laajasta raportistamme: ”Kilpailu parhaista ostokohteista on kuitenkin edelleen kovaa ja pelkästään viime vuonna buyout-sijoituksia suomalaisiin yrityksiin tehtiin 96 kpl ja noin 1300 MEUR:lla (+141 %). Sievi Capitalin kanssa kilpailevia enemmistösijoittajia ovat mm. Panostaja, Intera Partners, Sentica Partners, Sponsor Capital ja Vaaka Partners.” Täältä materiaalista voit katsoa enemmän tilastoja pääomasijoitusmarkkinan kehityksestä https://paaomasijoittajat.fi/ajankohtaista/tutkimukset-ja-tilastot/

Terveisin,

Olli Vilppo