Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Olen seurannut inderesiä pitkään säännöllisen epäsäännöllisesti välillä enemmän ja välillä vähemmän. Sijoitusmaailmassa on paljon naisia ja sen pitäisi näkyä myös inderesillä. Naiset sijoittavat paljon ja olisi mahtavaa jos inderesilläkin olisi rentoja naisia analysoimassa ja puhumassa bisneksestä. Etenkin nuoret naiset tarvitsevat esikuvia bisnesmaailmasta, jotta he haaveilisivat muustakin kun kirjanpitäjän urasta. Voisiko inderesistä löytyä naisesikuvia naisille? 

Inderesin kommentti 

Hei,

Olen samaa mieltä, meiltä voisi hyvinkin löytyä laajemmalla profiililla esikuvia, jotka puhuttelevat eri kohderyhmiä. Enemmän ulospäin näkyvissä rooleissa katsojille ja lukijoille meidän markkinaekonomisti Marianne Palmu lienee tutuin naiskasvo. Iloksemme olemme viimeisen vuoden aikana saaneet merkittävästi aiempaa enemmän naishakijoita ja löytäneet huipputekijöitä muun muassa virtuaalitapahtumaliiketoimintaan, kooditiimin, hallintoon ja IR-tiimiin, jotka tosin eivät rooleina katsojillemme ole niin näkyviä kasvoja. Meillä on nytkin haku auki analyytikoille sekä yhteisötiimiin kehittämään myös inderesTV:tä, joten kannustamme kaikkia laittamaan rohkeasti hakemusta tulemaan https://ura.inderes.fi/jobs

Terveisin,

Mikael