Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Voinko kopioida mallisalkkua?

Inderes Q&A 25.04.2017 11:57

Hei, jos aion toimia mallisalkun tapaan niin tarkoittaako tämä tavoitehinta, että myytte osakkeen tarkalleen siihen hintaan (esim. Martelalla 14,00 -> voin jättää toimeksiannon myydä Martela hintaan 14,00)? 

(otsikkoa selvennetty)

Inderesin kommentti 

Hei.

 

Tavoitehinta tarkoittaa sitä analyytikon arvioimaa hintaa osakkeelle, jossa sen pitäisi liikkua 12kk sisään. Jos osake, tässä tapauksessa esimerkiksi tuo Martela, laukkoisi heti 14 euroon niin osakkeen painoa ehkä mietittäisiin mallisalkussa uudelleen. Olemme kuitenkin usein todenneet, että näemme osakkeen arvon tuotakin korkeammalla jos yhtiö pääsee tavoitteisiinsa lähivuosina. Tavoitehinnoista voi lukea lisää täältä https://www.inderes.fi/sijoituskoulu-inderesin-tavoitehinnat

Eli asia ei ole noin suorasukainen. Jos seuraat mallisalkkua, kannattaa seurata sitä reaaliaikaisesti jolloin saat ilmoituksen sähköpostiisi kun mallisalkkuun tulee liikkeitä. Voit sitten periaatteessa tehdä omat kaupat heti perään.