Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Yhtiöt yhdessä paketissa

Inderes Q&A 14.04.2022 14:55

Moi,

kuuntelen usein ulkoillessani Inderesin podeja ja TV-tuotantoa. Onko podeja ja inderesTV-videoita mahdollisuutta hakea yhtiön nimellä niin, että sisällöt voisi kuunnella järjestyksessä muutaman vuoden takaisista uusimpaan? Ajatuksena yhdellä lenkillä yhtiön muutaman vuoden ajan kehitys haltuun.

Inderesin kommentti 


Hei!

Itsekin tykkään ottaa yhtiöitä haltuun kuuntelemalla kaikki yhtiötä liippaavat edellisten vuosien sisällöt inderesTV:stä ja inderespodista. Inderesin sovellus helpottaa tätä huomattavasti tulevaisuudessa, koska audiot ilmestyvät sinne myös yhtiökohtaisesti aikajärjestyksessä.

Youtubessa meillä ei sen sijaan ole ainakaan tällä hetkellä soittolistaa jokaiselle yhtiölle erikseen, vaan videot esimerkiksi IT-palveluyhtiöistä lisätään IT-sektori-soittolistalle. Tämä helpottaa etsintää aavistuksen, mutta myös omien kokemusteni perusteella tiedän, että vanhoja videoita täytyy aika ajoin hakemalla hakea.

Itse olen todennut parhaimmaksi tavaksi saada kaikki videot yhtiöstä yhdellä kertaa käsiin käyttämällä siihen inderes.fin yhtiösivuja. Niillä videot löytyvät ja avautuvat kronologisessa järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan klikkaamalla inderesTV-täppää. 


Jos yhteisöstä löytyy hyviä vinkkejä aiheeseen, jakakaa ihmeessä niitä vaikka Foorumilla tai laittakaa meikäläiselle tulemaan, niin lisään myöhemmin myös tänne Q&A:han.

t. Antti