Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Olen suhteellisen tuore sijoittaja, enkä ollut koskaan vastaavassa tilanteessa kuin nyt Hoivatilan osakkeiden suhteen. Miten osakkeista luopuminen/myynti tapahtuu? Miten tästä asiat etenee ?

Inderesin kommentti 

Hei!

Ensinnäkin onnittelut hyvästä sijoituksesta! Elikäs, tässä tapauksessa ostotarjouksen pitäisi käytännössä alkaa ensi viikolla ja silloin verkkopankkiin (oli välittäjäsi mikä hyvänsä) pitäisi ilmestyä ilmoitus salkkutapahtumasta, jossa voit hyväksyä tai olla hyväksymättä ostotarjousta. Jos ostotarjous menee ostajan suunnitelmien mukaan, rahat ilmestyy tilillesi joulukuun puolessa välissä.

Tarjousaika on joulukuun alkuun asti, eli kiirettä tässä ei ole. Tässä on mahdollisuus kilpailevaan ostotarjoukseen, ja siinä tilanteessa voit peruuttaa hyväksyntäsi. Jos myyt osakkeet vain "laitaan" pörssissä, menetät tämän mahdollisuuden.

Tässä lyhyt ja ytimekäs Sijoituskoulun teksti aiheesta https://www.inderes.fi/fi/yritysostot

Tässä videolla Jessen aatokset ostotarjouksesta https://www.inderes.fi/fi/videot/kannattaako-hoivatilojen-ostotarjous-hyvaksya

Terveisin,

Verneri