Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Laatuyhtiö syklisellä toimialalla

Yhtiöraportti 07.10.2018 14:35 Lehto

Yhtiö on lyhyen pörssihistoriansa aikana kasvanut liiketoimintamallinsa ansiosta toimialaa selvästi vahvemmin ja kannattavammin syklisillä rakennusmarkkinoilla. Viime vuosien rakennusmarkkinoiden noususuhdanteen ansiosta yhtiö on nyt kuitenkin alkanut kärsimään muiden rakennusyhtiöiden tavoin kannattavuusongelmista ja kasvukivuista. Yhtiön osakkeeseen ladatut kovat odotukset kohtasivat rakennussuhdanteen epävarmuuden ja nyt luottamuksen palauttamiseksi yhtiön on pystyttävä todistamaan omien kilpailuetujensa toimivuus markkinoille uudestaan.

Käy kauppaa. (Lehto)

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.