Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Läpi harmaan kiven

Inderes analyysi 28.09.2021 21:08 Robit

Kaivosteollisuudelle ja rakennusalalle porauksen kulutusosia toimittavan Robitin kohdemarkkinoiden odotetaan kasvavan lähivuosina hyvin, vaikka Kiinan epäselvä näkymä tuokin kaivossektorin aktiviteettiin epävarmuutta. Yhtiö tavoittelee markkinaa nopeampaa kasvua etenkin maantieteellisellä laajentumisella ja sillä on käynnissä lukuisia ohjelmia kannattavuuden parantamiseksi. Näytöt tulosparannuksesta ovat kuitenkin vielä melko lyhytaikaisia ja osakkeen lähivuosien arvostuskertoimet korkeita.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Robit)

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen, geotekniikka sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down the Hole ja Geotechnical. Yhtiöllä on 8 maassa myynti- ja palvelupisteet sekä aktiivista myyntiä yli 100 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.