Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Modulight on lasereiden ja optiikan suunnitteluun ja valmistamiseen keskittynyt teknologiayhtiö, jonka strateginen painotus on lääke- ja biolääketieteen sovelluksissa. Modulightin kasvutarina katkesi vuoden 2021 listautumisen jälkeen ja yhtiö pyrkii nyt takaisin kannattavan kasvun uralle uudistetun strategiansa avulla. Odotamme yhtiöltä vahvaa kasvua ennusteen näkyvyyden ollessa kuitenkin heikko. Liikevaihtokertoimiin ja kassavirtoihin perustuva arvonmäärityksemme viittaa osakkeen maltilliseen yliarvostukseen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Modulight Oyj on suomalainen teknologiayritys, joka suunnittelee, markkinoi ja tuottaa lasertuotteita, kuten puolijohteita, lasermoduuleja ja kokonaisvaltaisia pilveen yhdistettäviä laserjärjestelmiä, sekä niihin liittyviä ohjelmistoja ja palveluita vaativille lääketeknologiayhtiöille ja kohdemarkkinoille ympäri maailmaa.