Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Lemmikkivanhempien luottokauppa

Yhtiöraportti 21.09.2020 21:26 Musti Group

Pidämme yhtiön kilpailuasemaa kaikissa toimintamaissa (Suomi, Ruotsi, Norja) vahvana ja kannattavan kasvun jatkamiselle ei ole näköpirissä merkittäviä esteitä. Myös lemmikkivanhemmuuden megatrendi antaa yhtiölle selvää myötätuulta. Positiiviset näkymät on kuitenkin hinnoiteltu osakekurssiin täysimääräisesti ja jäämme odottamaan parempaa ostopaikkaa.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Musti tekee lemmikkien ja niiden omistajien elämästä helpompaa, hauskempaa ja turvallisempaa. Olemme Pohjoismaiden johtava lemmikkieläintarvikeyhtiö, ja vastaamme monikanavaisella liiketoimintamallillamme lemmikkieläinten ja niiden omistajien tarpeisiin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme laajan ja tarkkaan valikoidun lemmikkieläintarvikkeiden valikoiman. Lisäksi tarjoamme valikoiduissa kohteissa lemmikeille myös palveluja kuten turkinhoitoa, koulutusta ja eläinlääkäripalveluja. Musti-konsernin liikevaihto oli 247 miljoonaa euroa tilikaudella 2019.