Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Lassila & Tikanoja toimii ympäristö- teollisuus- ja kiinteistöpalveluissa Suomessa ja Ruotsissa. Markkinat ovat luonteeltaan defensiivisiä ja yhtiöllä on hyvät markkina-asemat sekä kasvupotentiaalia ympäristövaatimusten ja -tietoisuuden noustessa. Historiallisesti kasvu on kuitenkin jäänyt vaatimattomaksi, mutta yhtiö on tehnyt tasaista tulosta ja kassavirtaa, jonka uskomme jatkuvan jatkossakin. Kun koronavaikutukset ovat ohi ja tämän vuoden kustannusinflaatio saatu vietyä myyntihintoihin, uskomme yhtiön tuloksen paranevan vuosina 2023-24. Ennusteisiimme nähden yhtiö on maltillisesti arvostettu ja tasaisuutensa ansiosta riskiprofiili on matala. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (LassilaTikanoja)

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta.