Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

IT-palvelu- ja toimialaratkaisutarjoaja Solteqin 2010-luku oli haastava. Solteq muutti strategiaansa vuonna 2016 ja alkoi rakentaa uutta pohjaa omiin tuotteisiin ja kansainvälistymiseen nojaavalle kasvustrategialle. Viime vuonna saimme ensimmäiset merkit tuloskäänteestä ja tuoteliiketoiminnan transformaation onnistumisesta. Maltillisista tuoteliiketoiminnan ennusteista huolimatta odotamme tuloskasvun olevan vahvaa lähivuodet. Ennusteillamme arvostus on houkutteleva useasta näkökulmasta katsottuna.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Solteq)

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Keskeisiä toimialoja, joista yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus, ovat kauppa, teollisuus, energia ja palvelut. Solteq toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa sekä Iso-Britanniassa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 600 IT-alan ammattilaista.