Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

IT-palvelu- ja toimialaratkaisutarjoaja Solteqin 2010-luku oli haastava. Solteq muutti strategiaansa vuonna 2016 ja alkoi rakentaa uutta pohjaa omiin tuotteisiin ja kansainvälistymiseen nojaavalle kasvustrategialle. Viime vuonna saimme ensimmäiset merkit tuloskäänteestä ja tuoteliiketoiminnan transformaation onnistumisesta. Maltillisista tuoteliiketoiminnan ennusteista huolimatta odotamme tuloskasvun olevan vahvaa lähivuodet. Ennusteillamme arvostus on houkutteleva useasta näkökulmasta katsottuna.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Solteq)

Solteq on vuonna 1982 perustettu pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Keskeisiä toimialoja, joista yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus, ovat kauppa, teollisuus, energia ja palvelut. Solteq toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa sekä Iso-Britanniassa. Solteqin palvelut kattavat pilvestä tarjottavien IT-ratkaisujen koko elinkaareen, sähköisen liiketoiminnan kehityksen konsultoinnista ja palvelumuotoilusta toteutuksiin ja ylläpitoon.