Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Matkalla verkon tavarataloksi

Inderes analyysi 30.03.2021 8:20 Verkkokauppacom

Pandemia on antanut merkittävää myötätuulta yhtiön verkkomyynnin kasvulle ja helpottanut kilpailutilannetta, mikä luo kohonnutta epävarmuutta pandemian jälkeiseen kehitykseen. Samalla luottamuksemme yhtiön omaan tekemiseen on noussut ja olemme nostaneet ennustamamme tuloskasvun kulmakerrointa hieman. Näemme tuotto/riskisuhteen nykyhinnalla riittävänä osakkeen kyydissä pysymiseen huolimatta kohollaan olevista ennusteriskeistä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Verkkokauppacom)

Verkkokauppa.com on Suomen suosituin ja vierailluin verkossa toimiva kotimainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia. Verkkokauppa.com Oyj markkinoi, myy ja jakelee verkkokauppansa, myymälöidensä ja noutopisteverkostonsa kautta sesongista riippuen noin 60 000–70 000 tuotetta 26 eri päätuotealueella. Yhtiöllä on neljä jättimyymälää: Oulussa, Pirkkalassa, Raisiossa ja Helsingissä, jonka lisäksi verkkokaupasta ostettavat tuotteet ovat noudettavissa yli 3 000 noutopisteen kautta.