Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Wetterillä on nähdäksemme hyvät edellytykset kasvaa laajentamalla toimipisteverkostoaan maantieteellisesti hyödyntämällä suurta merkkiedustussalkkuaan. Ennustamme yhtiölle lähivuosina vahvaa tuloskasvua, mutta se ei silmissämme riitä kompensoimaan erittäin korkean arvostuksen aiheuttamaa osakeriskiä. Mielestämme Simula Investin tuleva 0,82 euron ostotarjous entisistä Sopranon osakkeista on houkutteleva ja tarjoukseen kannattaa tarttua.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Wetteri)

Wetteri on monimerkkiautotalo, jonka kilpailuedun ytimessä ovat Suomen laajin merkkivalikoima laadukkaita myynti- ja huoltomerkkejä, vuosikymmenten aikana huippuunsa hiottu laaja-alainen osaaminen ja pitkäaikaiset luottamukselliset suhteet alan toimijoihin. Digitalisaation hyödyntämisessä ja data-analytiikan kehittämisessä Wetteri on ollut edelläkävijä jo pitkään.