Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

PunaMusta Media päivitti strategiansa alkuvuonna 2021 vastauksena markkinoiden edelleen kiihtyneeseen murrokseen, joka nakertaa perinteisten paino- ja medialiiketoimintojen tulovirtoja. Arviomme mukaan liiketoiminnan strategisen muutoshankkeen pohjatyöt ovat hyvällä mallilla ja muutoksen mahdollistamaa tulospotentiaalia päästään ulosmittaamaan keskipitkällä aikavälillä, jolloin odotamme yhtiöltä tuntuvaa tulostason nousua. Tähän suhteutettuna osakkeen arvostus ei mielestämme ole edullinen, minkä ansiosta lähivuosien tuotto-odotus nojaa etenkin osinkotuottoon. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (PunaMusta Media)

PunaMusta Media Oyj on vuonna 1874 perustettu kotimainen media- ja painotoimialan ammattilainen, jonka päätoimipaikka on Joensuu. Konsernissa on Sanomalehti Karjalaisen lisäksi kuusi muuta sanomalehtiyhtiötä ja kaksi paikallisradiokanavaa. Konsernin painotoimialaan kuuluvan PunaMusta Oy:n liiketoiminta koostuu aikakaus-, sanomalehti- ja digipainamisesta, yritysnäkyvyyden luomisesta, suurkuvatulostamisesta sekä mainospaino-tuotteiden painamisesta ja lehtituotteiden suunnittelusta sekä tuotannosta.