Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Revenion iCare-brändin alta löytyy maailmanluokan silmänpaineen mittauslaitteet, silmänpohjan kuvantamislaitteet ja perimetrit. Viime vuosina tarjontaan on lisätty ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla yhtiö pyrkii laitetoimittajasta kohti silmän diagnostiikan kokonaisratkaisuja. Ydinliiketoiminta kasvaa erittäin kannattavasti, markkinoilla on tukevat kasvuajurit ja yhtiön tuotteilla vahvat kilpailuedut. Samalla yhtiö luo tulevaisuuden kasvua kehittämällä uusia kasvuaihioita, mistä Reveniolla on erinomaiset näytöt historiasta. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.