Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Endominesin Q4-raportti ei tarjonnut oleellisia yllätyksiä tai merkittävää uutta tietoa. Yhtiön rahoitustilanne tarvitsee jo nopeasti vahvistamista, jotta Endomines pystyy jatkamaan tuotannon ylösajoa Fridayssä sekä muutenkin erittäin kunnianhimoista kehitysohjelmaansa. Osake on hinnoiteltu yhä osien summa -mallimme yläpuolelle konsensuksen kullan hintaskenaariolla. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.