Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Apetit on viime vuosina divestoinut tappiollisia toimintojaan ja tehnyt positiivisen tuloskäänteen. Uusi strategia ja taloudelliset tavoitteet (2020-2022) ennakoivat positiivisen trendin jatkuvan ja ennusteemme sisältävät merkittävän tulosparannuksen viime vuosina nähdyltä heikolta tasolta. Odotettu tulosparannus näkyy jo osakkeen hinnassa, eikä kovan tuloskasvun sisältävien ennusteidemme mukainen tuotto/riski –suhde ole mielestämme riittävä positiiviselle suositukselle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Apetit)

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa.