Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Oleellinen osa infraa

Analyysi 21.11.2022 7:22 Kreate

Infrarakentamiseen erikoistunut Kreate on ollut yksi alansa nopeimmin kasvaneista ja kannattavimmista yhtiöistä. Tätä on tukenut hyvä projektihallinta ja Kreaten vahvuus erityisesti vaativissa infrarakentamisen hankkeissa. Markkinahaasteiden sävyttämän vuoden 2022 jälkeen yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet lähteä vahvan tilauskantansa avulla kasvattamaan tulostaan. Arvostus on mielestämme edelleen houkuttelevalle tasolla, vaikka riskit markkinalla ja yhtiön kustannuskehityksessä ovatkin tänä vuonna kasvaneet. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Kreate)

Kreate on vuonna 2015 perustettu suomalainen vaativaan infrarakentamiseen keskittyvä yhtiö. Yhtiön tarjoama jakautuu väylärakentamiseen ja taitorakentamiseen. Väylärakentamiseen kuuluvat ratarakentaminen sekä teiden ja katujen rakentaminen. Taitorakentamiseen kuuluvat sillanrakentaminen ja -korjaus, pohja- ja betonirakentaminen, erikoispohjarakentaminen ja kalliorakentaminen. Lisäksi Kreate tarjoaa pienessä määrin kiertotalouteen liittyviä palveluita.