Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Osake painettu jo liian alas

Yhtiöraportti 28.11.2018 8:11 Evli Pankki

Yhtiön kurssi on reagoinut voimakkaasti markkinan heikentymiseen ja laskenut yli 20 % lyhyessä ajassa. Vaikka lyhyen aikavälin markkinariskit ovat edelleen kohollaan ja ennustamme tuloskasvun hyytyvän, on konservatiivisilla tulosennusteillamme laskettu 10-11x tasolla oleva P/E jo varsin matala. Emme näe kertoimissa oleellista nousuvaraa ilman markkinariskien hälventymistä, mutta korkea lähes 8 %:n suhteellisen turvallinen osinkotuotto tarjoaa mielestämme jo riittävän tuotto-odotuksen. Pidemmällä aikavälillä yhtiön käypä arvo on mielestämme selvästi nykykurssia korkeampi, mutta lyhyellä aikavälillä korkeat markkinariskit ja tuloskasvun hyytyminen hautaavat tämän potentiaalin alleen.

Käy kauppaa. (Evli Pankki)

Evli on sijoittamiseen erikoistunut yksityispankki. Liiketoiminnan ytimen muodostavat varainhoito-, pääomamarkkinat ja corporate finance -palvelut. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tukholmassa.