Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tecnotree kertoi tänään Viking Acquisitionsin tekevän yhtiöstä käteistarjouksen hintaan 0,10 euroa osakkeelta, mikä vastaa 26,6 %:n preemiota edelliseen päätöskurssiin. Vaikka ostotarjous ei tarjoa merkittävää preemiota Tecnotreen osakekurssiin, tarjoaa se omistajille mielestämme hyvän ulospääsyn yhtiön vaikeasta tilanteesta. Ostotarjouksesta johtuen emme anna osakkeelle enää suositusta (aik. vähennä) ja tavoitehintamme on ostotarjouksen mukainen 0,10 euroa (aik. 0,07 EUR). Omistajien kannattaa hyväksyä käteistarjous nyt, kun kohtalainen ratkaisu yhtiön pitkään jatkuneeseen epävarmaan tilanteeseen viimein löytyi.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Tecnotree)

Tecnotree on vuonna 1978 perustettu kansainvälisesti operoiva ja teleoperaattoreiden palvelemiseen keskittynyt IT-ratkaisutoimittaja. Asiakkailleen Tecnotree tarjoaa pilvipohjaisia järjestelmiä nykyisten tuotteiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan, näiden taustalla olevien prosessien digitalisoimisiin sekä asiakkaan kokeman arvon kasvattamiseen. Yhtiön tuoteportfolio kattaa kaikki teleoperaattoreiden keskeiset liiketoiminnan hallintajärjestelmät ja niiden elinkaarten vaiheet.