Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Ostotarjous luo erikoistilanteen

Yhtiöraportti 12.09.2019 8:34 Silmäasema

Yhtiölle määrittämämme käypä arvo itsenäisenä yhtiönä on 5,6 euroa. Tilanne on tällä hetkellä poikkeuksellinen, sillä Silmäasemasta on käynnissä julkinen ostotarjous (6,0 euroa/osake), joka rajaa osakkeen lyhyen aikavälin laskuvaraa. Spekulatiivisen elementin tarjoaa Coronarian mahdollinen ostotarjouksen korotus Silmäaseman hankinnasta saataviin korkeisiin synergioihin perustuen.

Käy kauppaa. (Silmäasema)

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on lähes 150 myymälää ja 13 silmäsairaalaa Suomessa sekä yhdeksän myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee yli 1 000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 122,9 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 11,8 miljoonaa euroa.