Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Ostotarjous luo erikoistilanteen

Yhtiöraportti 12.09.2019 8:34 Silmäasema

Yhtiölle määrittämämme käypä arvo itsenäisenä yhtiönä on 5,6 euroa. Tilanne on tällä hetkellä poikkeuksellinen, sillä Silmäasemasta on käynnissä julkinen ostotarjous (6,0 euroa/osake), joka rajaa osakkeen lyhyen aikavälin laskuvaraa. Spekulatiivisen elementin tarjoaa Coronarian mahdollinen ostotarjouksen korotus Silmäaseman hankinnasta saataviin korkeisiin synergioihin perustuen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Silmäasema)

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on lähes 150 myymälää ja 13 silmäsairaalaa Suomessa sekä yhdeksän myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee yli 1 000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 122,9 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 11,8 miljoonaa euroa.