Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Harvia on vakaasti kasvavan sauna- ja spa-markkinan kannattavin toimija, mikä perustuu vahvaan markkina-asemaan, pitkän historian kautta syntyneeseen tuotekehitys- ja tuotanto-osaamiseen sekä tehokkaaseen toimintamalliin. Harvialla on laaja sauna-alan tuoteportfolio, kattava jakeluverkosto sekä alan johtavat brändit (Harvia, Sentiotec, EOS ja Kusatek). Vakaat orgaaniset kasvunäkymät, hyvä kannattavuus, korkea kassavirtasuhde ja tehokas pääomankäyttö ovat hyviä syitä sijoittaa Harviaan. Yhtiöstä tulee vielä houkuttelevampi sijoituskohde sen takia, että Harvia on viime vuosina todistanut pystyvänsä luomaan merkittävästi omistaja-arvoa tekemällä erinomaisia yrityskauppoja pirstaleisella sauna- ja spa-markkinalla. Harviasta on kovaa vauhtia tulossa alan kiistaton ykkönen ja osake tarjoaa houkuttelevan hintaisen pääsylipun saunamarkkinan konsolidointijunaan.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Harvia)

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.