Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Vincit on viimeisen kahden vuoden aikana muokannut voimakkaasti toimintaansa rakentamalla perustan palveluliiketoiminnalle ja selkeyttämällä tuoteliiketoimintojen roolia. Lyhyellä aikavälillä koronaviruksen luoma epävarmuus varjostaa, mutta proaktiivisen koronareagoinnin ja vahvan taseen takia yhtiö on suhteellisesti terveessä asetelmassa. Yli koronan katsottuna yhtiön tuloskasvunäkymät ovat viime vuosia paremmat ja näkemyksemme mukaan Vincitin arvostus on useasta näkökulmasta katsoen houkutteleva.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Vincit)

Vincit on vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka tuottaa ohjelmistokehitykseen ja -ylläpitoon liittyviä IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Lisäksi yhtiöllä on kaksi SaaS-tuoteliiketoimintaa. Yhtiön päämarkkina on Suomessa ja yhtiö on myös avannut toimipisteitä Yhdysvaltoihin.