Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Paremman tehon lähteellä

Inderes analyysi 15.10.2021 7:55 Enedo

Enedo on parhaillaan viemässä läpi yhtiön tulevaisuuden suuntaa määrittävää käänneohjelmaa. Suunniteltujen toimenpiteiden onnistuessa ja omien kyvykkyyksien vahvistuessa näemme yhtiössä varteenotettavaa pidemmän aikavälin potentiaalia. Osakkeen hinnassa tätä potentiaalia on kuitenkin sisällä turhan paljon, eikä käänteeseen liittyviä riskejä huomioida riittävällä tavalla. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Enedo)

Enedo on vuonna 1975 perustettu korkealuokkaisten tehoelektroniikkatuotteiden ja -systeemien eurooppalainen suunnittelija ja valmistaja, jonka tuotteet soveltuvat kriittisiin toimintoihin vaativimmissakin ympäristöissä. Enedon tehtävänä on tehdä sähkövirrasta parempaa – luotettavampaa, turvallisempaa ja energiatehokkaampaa – ja juuri käyttötarkoitukseensa sopivaa. Enedon kolme päätuotekategoriaa ovat Led Drivers, Power supplies ja Power Systems. Yhtiön päätoiminnot sijaitsevat Suomessa, Italiassa, Tunisiassa ja Yhdysvalloissa.