Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Aiforian ohjelmistoilla tehdään kuvantunnistusta, jolla voidaan avustaa patologien työtä potilaista otettujen kudosnäytteiden analysoinnissa. Markkinan tarve yhtiön tuotteille on nähdäksemme selkeä, mutta uuden teknologian käyttöönoton aikataulua konservatiivisessa asiakaskunnassa on vaikea ennakoida. Varhaisesta kehitysvaiheesta huolimatta yhtiön kilpailukyky vaikuttaa alustavasti lupaavalta ja näemme edellytykset vahvaan kasvuun, joskin sen sisältämät ennusteriskit ovat poikkeuksellisen korkeat. Houkuttelevasta pitkän aikavälin näkymästä huolimatta pidämme lyhyen tähtäimen ajureita ja osakkeen tuotto/riski-suhdetta heikkona nykyisessä markkinaympäristössä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Aiforia tarjoaa patologeille ja tutkijoille prekliinisissä ja kliinisissä laboratorioissa tehokkaan syväoppivan tekoälyohjelmiston, jonka avulla kuvista voidaan tehdä löydöksiä, päätöksiä ja diagnooseja. Aiforian pilvipohjaisten tuotteiden ja palvelujen tavoitteena on parantaa lääketieteellisten kuvien analysoinnin tehokkuutta ja tarkkuutta monilla eri aloilla, onkologiasta neurotieteeseen.