Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Netum on vielä kotimarkkinaan keskittynyt ja julkisella sektorilla vahvan aseman omaava IT-palvelutalo. Viimeisten vuosien aikana Netumin orgaaninen kasvu ja kannattavuus on ollut sektorin kärkeä, vaikka viime vuonna vahva kasvu loi haasteita kannattavuuteen. Samalla yhtiö on vahvistanut omia rakenteita ja laajentanut tarjoomaansa kohdennetuilla yritysjärjestelyillä, minkä myötä pohja on valmis seuraavan kokoluokkaan. Jatkossa yhtiö tavoittelee kansainvälistymistä ja vahvempaa asemaa yksityisen sektorin asiakkaissa. Ennustamme kannattavan kasvun jatkuvan sektoria parempana, mutta olevan hieman alle tavoitetason. Osakkeen arvostuskuva on edelleen haasteellinen (tuotto-odotus <10 % ja 2023e EV/EBITA 13x). 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Netum on vuonna 2000 perustettu kannattavasti ja voimakkaasti kasvava suomalainen IT-palvelutalo. Netumin tarjoaman kulmakivet muodostuvat digipalveluiden kehityksestä, järjestelmien integraatioista ja jatkuvuuspalveluista, kyberturvasta sekä johdon konsultoinnista. Yhtiöllä on asiakkaita julkishallinnossa ja yksityisiten yritysten joukossa.