Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Witted rakentaa digitaalisesti edistyksellisille asiakkailleen menestyviä ohjelmistokehitystiimejä. Yhtiö on rakentanut useita eri profiilin asiantuntijoita houkuttelevia työnantajabrändejä, joiden avulla se on kasvanut koko historiansa erittäin vahvasti. Ennustamme Wittedille sen tavoitteita ja historiaa selvästi hitaampaa, mutta sektoria huomattavasti vahvempaa orgaanista kasvua tuleville vuosille. Yhtiön riskitasoa nostaa kasvuvauhtiin ja vakaan kehitysvaiheen kannattavuuspotentiaaliin liittyvä epävarmuus. Osakkeen arvostus (2022e EV/S 1,1x) on mielestämme pitkäjänteiselle sijoittajalle silti hyvin houkutteleva. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Witted on uuden sukupolven ohjelmistokehitysyhtiö, joka auttaa asiakkaita rakentamaan menestyviä ohjelmistokehitystiimejä ja pyrkii luomaan yhteistyötä läpi IT-toimittajakentän. Witted Megacorp -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 30 miljoonaa euroa. Konserni työllistää täysipäiväisesti noin 400 IT-ammattilaista, joista osa toimii itsenäisinä konsultteina ja osa työntekijöinä. Witted Megacorp -konserniin kuuluvat Suomessa sijaitsevien yhtiöiden lisäksi yhtiöt Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Näiden lisäksi Yhtiö tekee projekteja useilla eri markkinoilla.