Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Innofactorin tuloskäänne eteni vakuuttavasti pari vuotta Suomen liiketoiminnan vahvan vedon ajamana. Viime vuonna tuloskasvu pysähtyi ja nyt haetaan paluuta kasvu-uralle. Innofactor muokkasi viime vuonna organisaatiorakennetta ja tarkensi strategiaa tukemaan vahvempaa kasvua. Odotamme maltillista tuloskasvua tänä vuonna ja pidemmällä tähtäimellä vahvempi kasvu vaati ehjää kokonaisuutta Pohjoismailta. Perusta pohjoismaisen kasvustrategian toteuttamiselle on kunnossa, mutta vaati näyttöjä toteutuksesta. Osakkeen tuottopotentiaali, joka muodostuu tuloskasvusta (~8 %) ja osinkotuotosta (>5 %) puoltaa edelleen positiivista näkemystä. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Innofactor)

Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.