Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Innofactorin tuloskäänne eteni vakuuttavasti pari vuotta Suomen liiketoiminnan vahvan vedon ajamana. Viime vuonna tuloskasvu pysähtyi ja nyt haetaan paluuta kasvu-uralle. Innofactor muokkasi viime vuonna organisaatiorakennetta ja tarkensi strategiaa tukemaan vahvempaa kasvua. Odotamme maltillista tuloskasvua tänä vuonna ja pidemmällä tähtäimellä vahvempi kasvu vaati ehjää kokonaisuutta Pohjoismailta. Perusta pohjoismaisen kasvustrategian toteuttamiselle on kunnossa, mutta vaati näyttöjä toteutuksesta. Osakkeen tuottopotentiaali, joka muodostuu tuloskasvusta (~8 %) ja osinkotuotosta (>5 %) puoltaa edelleen positiivista näkemystä. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Innofactor)

Vuonna 2000 perustettu Innofactor on yksi Pohjoismaiden johtavia Microsoft-ratkaisuihin keskittyneitä ohjelmistotoimittajia. Yhtiön liiketoiminta koostuu järjestelmäintegraattorina toimimisesta IT-projekteissa sekä omien ohjelmistotuotteiden ja -palveluiden kehittämisestä ja myynnistä. Innofactorin liiketoiminta keskittyy Pohjoismaihin.