Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Suomisen eilen julkistama Q1-tulos oli operatiivisesti odotuksiamme parempi. Yhtiön näkymät lähiajoille ovat kysynnän osalta yhä vahvat, mutta raaka-aineiden hintojen nousu tulee lähikvartaaleilla jarruksi. Osakkeen matalan arvostuksen nousuvara ja 4 %:n osinkotuotto tarjoavat näkemyksemme mukaan sijoittajille hyvän tuotto-odotuksen, vaikka emme vieläkään odota yhtiön tuloksen kasvavan lähivuosina viime vuoden korkealta tasolta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Suominen)

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2019 oli 411,4 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.