Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Endomines tiedotti suunnittelevansa osakeannin järjestämistä. Anti ei ollut meille yllätys ja se aiheuttaa osakesarjaan odotetusti rajun laimennuksen. Päivitimme Endominesin osien summa -mallimme huomioimaan alustavasti osakeannin, mikä laski mallin osakkeelle indikoimaa arvoa selvästi. Yhtiö hinnoitellaan yhä osien summansa alapuolelle, mutta lyhyen tähtäimen epävarmuus pitää tuotto/riski-profiilin epätyydyttävänä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.