Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Verkkokauppa.com julkisti perjantaina odotuksemme selvästi alittaneen Q2-raportin. Selkein pettymys oli kasvun jääminen 3,2 %:iin. Vaisun H1 jälkeen yhtiön loppuvuoden näkymiin liittyy aiempaa enemmän epävarmuutta ja osakkeessa on loppuvuodelle lievä tulosvaroitusriski. Suhtaudumme edelleen positiivisesti yhtiön pidemmän aikavälin kasvumahdollisuuksiin, mutta lyhyellä tähtäimellä epävarmuuden kasvu rajaa osakkeen nousupotentiaalia.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Verkkokauppacom)

Verkkokauppa.com on pääasiassa kuluttajamarkkinoilla Suomessa toimiva vähittäiskauppa. Yhtiö markkinoi, myy ja jakelee verkkokauppansa, kolmen myymälänsä ja jakeluverkostonsa kautta laajaa, lähinnä kodintekniikkaan painottuvaa tuotevalikoimaa. Yhtiön toimintahistoria alkoi vuodesta 1992 ja listautuminen Helsingin pörssin First North –markkinapaikalle tapahtui vuonna 2014. Kuvaus on koostettu yhtiön vuosikertomuksen, tulostiedotteiden ja verkkosivujen perusteella.