Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Verkkokauppa.com julkisti perjantaina odotuksemme selvästi alittaneen Q2-raportin. Selkein pettymys oli kasvun jääminen 3,2 %:iin. Vaisun H1 jälkeen yhtiön loppuvuoden näkymiin liittyy aiempaa enemmän epävarmuutta ja osakkeessa on loppuvuodelle lievä tulosvaroitusriski. Suhtaudumme edelleen positiivisesti yhtiön pidemmän aikavälin kasvumahdollisuuksiin, mutta lyhyellä tähtäimellä epävarmuuden kasvu rajaa osakkeen nousupotentiaalia.

Käy kauppaa. (Verkkokauppacom)

Verkkokauppa.com on vuonna 1992 perustettu pääasiassa kuluttajamarkkinoilla toimiva verkko- ja vähittäiskauppayhtiö. Yhtiön  tuotevalikoima keskittyy tällä hetkellä pitkälti kodintekniikkaan, mutta yhtiö on laajentanut sitä viime vuosina aktiivisesti myös kodintekniikan ulkopuolelle.Verkkokauppa.com tarjoaa tällä hetkellä 27 päätuotealuetta, joiden alta löytyy yli 50000 nimikkeen tuotevalikoima, jota yhtiö myy kuluttajille oman verkkokauppansa ja vähittäismyymälöidensä kautta.