Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Rannikolla tuulee

Yhtiöraportti 11.02.2020 19:40 Aktia

Vuosien 2012-2018 vaatimattoman kehityksen jälkeen Aktia on ryhtynyt merkittäviin uudistuksiin ja toimenpiteisiin liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi. Odotamme Aktian tuottojen kasvavan selvästi lähivuodet erityisesti Varainhoidon ajamana. Osakkeen ennustamamme tuloskasvu ja vahva osinkotuotto tarjoavat yhdessä näkemyksemme mukaan edelleen houkuttelevan tuotto-odotuksen sijoittajille. Pidämme Aktian riski/tuotto -profiilia hyvänä, sillä kasvusta huolimatta yhtiön riskitaso on mielestämme matala konservatiivisen pankkitoiminnan ja historiallisesti onnistuneen riskienhallinnan takia.

Käy kauppaa. (Aktia)

Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Konsernin maantieteelliseen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset.