Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Rannikolla tuulee

Inderes analyysi 11.02.2020 19:40 Aktia

Vuosien 2012-2018 vaatimattoman kehityksen jälkeen Aktia on ryhtynyt merkittäviin uudistuksiin ja toimenpiteisiin liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi. Odotamme Aktian tuottojen kasvavan selvästi lähivuodet erityisesti Varainhoidon ajamana. Osakkeen ennustamamme tuloskasvu ja vahva osinkotuotto tarjoavat yhdessä näkemyksemme mukaan edelleen houkuttelevan tuotto-odotuksen sijoittajille. Pidämme Aktian riski/tuotto -profiilia hyvänä, sillä kasvusta huolimatta yhtiön riskitaso on mielestämme matala konservatiivisen pankkitoiminnan ja historiallisesti onnistuneen riskienhallinnan takia.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Aktia)

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti.