Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Digital Workforce automatisoi asiakkaiden tietotyön prosesseja hyödyntäen ohjelmistorobotiikkaa. Yhtiön palvelutarjoama kattaa automaation koko elinkaaren ja kilpailuetu perustuu omaan jatkuvaluonteiseen sekä skaalautuvaan alustaan. Yhtiön tarjoamalla on hyvät näytöt vahvasta kasvusta Pohjoismaissa. Seuraavaksi yhtiö panostaa listautumisessa kerättyjä varoja valittuihin kasvumarkkinoihin. Odotamme kasvun olevan hyvää ja investointien pitävän kannattavuuden negatiivisena lähivuodet. Osakkeen arvostus on näkemyksemme mukaan houkutteleva useasta näkökulmasta katsottuna (EV/S 1,1x, SOTP 4,6 ja DCF 6,2).

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Digital Workforce on suomalainen älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan palveluyhtiö, joka suunnittelee, implementoi ja ylläpitää manuaalisia tietotyöprosesseja suorittavia ohjelmistorobotteja eli digityöntekijöitä asiakkailleen. Yhtiön asiakkaat koostuvat pääasiallisesti suurista globaaleista organisaatioista niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.