Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Sadonkorjuun aika

Yhtiöraportti 24.09.2018 21:59 Ponsse

Ponsse on maailman toiseksi suurin tavaralajimenetelmän metsäkoneiden valmistaja. Metsäkoneiden kysynnällä on lukuisia kasvuajureita ja Vieremän laajennusinvestoinnin käyttöönoton jälkeen Ponssella on edellytyksiä markkinaosuuden maltilliseen kasvattamiseen. Ennustejaksomme lopulla tuloksen kasvuvauhti kuitenkin hidastuu selvästi. Osake on varsin täyteen hinnoiteltu sekä suhteessa fundamentteihin että verrokkeihin.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Ponsse)

Ponsse Oyj on tavaralajimenetelmän metsäkoneiden myyntiin, tuotantoon, huoltoon ja teknologiaan erikoistunut yritys, jonka toimintaa ohjaa aito kiinnostus asiakasta ja tämän liiketoimintaa kohtaan. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävän kehityksen mukaisia, innovatiivisia puunkorjuuratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti. Metsäkoneyrittäjä Einari Vidgrén perusti yhtiön vuonna 1970, ja yhtiö on koko historiansa ajan ollut tavaralajimenetelmään perustuvien puunkorjuuratkaisujen edelläkävijä. Ponssen kotipaikka on Suomessa Vieremällä.