Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Sektorin parhaimmistoa

Yhtiöraportti 21.12.2017 8:21 Vincit

Toistamme Vincitin lisää-suosituksen ja nostamme tavoitehinnan 7,5 euroon (aik. 7,2 euroa) heijastellen yhtiön sektoria nopeampaa tuloskasvua ja yhtiölle hyväksyttävää arvostusta. Vincit erottuu näkyvästi Suomen IT-markkinassa kulttuurillaan ja toimintamallillaan. Nykyisessä markkinatilanteessa tämä mahdollistaa yhtiölle markkinaa nopeamman kasvun jatkamisen Vincitin menestyessä osaajakilpailussa. Lisäksi Vincitin strategia on viimeisen vuoden aikana kehittynyt oikeaan suuntaan, kun laajentuneet palvelualueet ovat tuoneet yhtiön liiketoimintaan jatkuvuutta, skaalautuvuutta ja vieneet yhtiötä resurssitoimittajan asemasta kohti liiketoimintakriittisemmän toimittajan roolia asiakkaalle.

Käy kauppaa. (Vincit)

Vincit tuottaa IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Yhtiön keihäänkärkenä on ohjelmistokehitys. Yhtiön asiakkaat ovat pääasiassa suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Vincitillä on yli 200 asiakasta useilla eri toimialoilla. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 43,5 MEUR. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa Tampereella, Turussa, Oulussa ja Helsingissä sekä Yhdysvalloissa päätoimipiste Irvinessä.