Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sektorin parhaimmistoa

Analyysi 21.12.2017 8:21 Vincit

Toistamme Vincitin lisää-suosituksen ja nostamme tavoitehinnan 7,5 euroon (aik. 7,2 euroa) heijastellen yhtiön sektoria nopeampaa tuloskasvua ja yhtiölle hyväksyttävää arvostusta. Vincit erottuu näkyvästi Suomen IT-markkinassa kulttuurillaan ja toimintamallillaan. Nykyisessä markkinatilanteessa tämä mahdollistaa yhtiölle markkinaa nopeamman kasvun jatkamisen Vincitin menestyessä osaajakilpailussa. Lisäksi Vincitin strategia on viimeisen vuoden aikana kehittynyt oikeaan suuntaan, kun laajentuneet palvelualueet ovat tuoneet yhtiön liiketoimintaan jatkuvuutta, skaalautuvuutta ja vieneet yhtiötä resurssitoimittajan asemasta kohti liiketoimintakriittisemmän toimittajan roolia asiakkaalle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Vincit)

Vincit on vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka tuottaa ohjelmistokehitykseen ja -ylläpitoon liittyviä IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Lisäksi yhtiöllä on kaksi SaaS-tuoteliiketoimintaa. Yhtiön päämarkkina on Suomessa ja yhtiö on myös avannut toimipisteitä Yhdysvaltoihin.