Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Siili on voimakkaan ja menestyksekkään yrityskauppavetoisen laajentumisen jälkeen saavuttanut kehitysvaiheen, jossa yhtiön on löydettävä uusi menestysresepti. Yhtiössä on toteutettu viimeisen vuoden aikana mittavia sisäisiä uudistuksia, joiden avulla on luotu perustaa kannattavalle kasvulle seuraavassa vaiheessa. Yhtiöltä puuttuvat vielä näytöt uuden strategian onnistumisesta, minkä takia Siilin osaketta hinnoitellaan nyt selkeästi alle yhtiön vertailuryhmän. 

Käy kauppaa. (Siili Solutions)

Siili on vuonna 2005 perustettu teknologiariippumaton ohjelmistojärjestelmien kehityspalveluita tarjoava yritys, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT-asiantuntijapalveluita. Yhtiön palvelemat asiakassektorit ovat julkishallinto, finanssi, media ja tietoliikenne sekä teollisuus ja palvelut. Tarjottavat palvelualueet on jaoteltu teknologia-alustoihin, digitaalisiin palveluihin, informaationhallintaan sekä arkkitehtuuriin ja lean-projektiohjaukseen.