Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aloitamme Admicomin seurannan. Admicom on onnistunut luomaan erittäin kannattavan ja voimakkaasti kasvavan SaaS-ohjelmistoliiketoiminnan vahvalla erikoistumisella ja toimialaosaamisella. Yhtiöllä on kilpailukykyiseksi todistettu tuote ja vahvat kilpailuedut voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. Erikoistuminen tuo yhtiölle vahvaa kilpailusuojaa, mutta rajoittaa markkinapotentiaalia. Pidämme osakkeen arvostustasoa korkeaan tuloskasvuun, vahvaan kassavirtaan, korkeaan liiketoimintamallin jatkuvuuteen sekä kasvavaan osinkovirtaan nähden houkuttelevasti hinnoiteltuna.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Admicom)

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti. Admicomin tytäryhtiö Tocoman Oy:n kehittämillä kustannuslaskennan ja tuotannonhallinnan ohjelmistoilla on rakennusalalla pitkä historia ja vankka markkina-asema.