Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Aloitamme Admicomin seurannan. Admicom on onnistunut luomaan erittäin kannattavan ja voimakkaasti kasvavan SaaS-ohjelmistoliiketoiminnan vahvalla erikoistumisella ja toimialaosaamisella. Yhtiöllä on kilpailukykyiseksi todistettu tuote ja vahvat kilpailuedut voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. Erikoistuminen tuo yhtiölle vahvaa kilpailusuojaa, mutta rajoittaa markkinapotentiaalia. Pidämme osakkeen arvostustasoa korkeaan tuloskasvuun, vahvaan kassavirtaan, korkeaan liiketoimintamallin jatkuvuuteen sekä kasvavaan osinkovirtaan nähden houkuttelevasti hinnoiteltuna.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Admicom)

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehittäjä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön palvelut auttavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja kirjanpitoon asti.