Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Faron on kliinisen vaiheen lääkekehitysyhtiö, jonka kolme lääkeaihiota liittyvät immuuni- tai tulehdusvasteen muokkaamiseen. Faron on hyvin korkean riskin sijoituskohde sillä lääkekehitys vaatii suuria etupainotteisia investointeja tutkimukseen kaupallistamisen onnistumisen ollessa hyvin epävarmaa. Jos lääkeaihiot pääsevät markkinoille, sijoitettu pääoma on mahdollista moninkertaistaa. Lääkekehityksen epäonnistuminen on kuitenkin todennäköistä ja siinä tapauksessa sijoitettu pääoma voidaan menettää kokonaan tai osittain. Mielestämme osake tarjoaa riittävän tuotto-odotuksen korkean riskin vastapainoksi. Osake sopii suurta riskiä sietävälle, pitkäjänteiselle sijoittajalle osaksi hyvin hajautettua osakesalkkua. Faroniin sijoittavan tulee myös varautua osakeanteihin.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Faron Pharmaceuticals)

Faron is a clinical stage biopharmaceutical company developing novel treatments for medical conditions with significant unmet needs. The Company currently has a pipeline based on the endothelial receptors involved in regulation of immune response, in oncology and organ damage.