Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Sijoitustutkimus: Fodelia

Yhtiöraportti 11.11.2019 13:12 Fodelia

Fodelia on suomalaisten elintarvikeyritysten holdingyhtiö. Portfolioon kuuluu kaksi 100 %:sesti omistettua tytäryhtiötä, jotka ovat valmisruokatuotteita valmistava Feelia ja perunalastujen, maissi- ja kaurasnacksien valmistaja Real Snacks. Portfolioyhtiöt ovat kasvaneet voimakkaasti (2016-2018 CAGR: 28 %) ja kannattavasti (EBIT 6-10%). Pidämme Fodelian kasvunäkymiä vahvoina, mikä heijastuu myös yhtiön taloudellisissa tavoitteissa (liikevaihdon kasvu noin 25 % ja EBIT yli 10 %). Eri arvonmääritysmenetelmillä haarukoitu keskiarvo antaa osakekannan arvoksi (”pre-money”) 28 MEUR.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Fodelia kasvattaa suomalaisista elintarvikealan yrityksistä kukoistavia, kansainvälisiä menestystarinoita, jotta voimme tarjota kuluttajille puhdasta, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua ruokaa, jonka alkuperä varmasti tunnetaan. Portfolioomme kuuluvat valmisruokavalmistaja Feelia ja snacks-tuotteita valmistava Real Snacks sekä liha- ja kasvistuotteita valmistava Beofood.