Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Sijoitustutkimus: Fodelia

Inderes analyysi 11.11.2019 13:12 Fodelia

Fodelia on suomalaisten elintarvikeyritysten holdingyhtiö. Portfolioon kuuluu kaksi 100 %:sesti omistettua tytäryhtiötä, jotka ovat valmisruokatuotteita valmistava Feelia ja perunalastujen, maissi- ja kaurasnacksien valmistaja Real Snacks. Portfolioyhtiöt ovat kasvaneet voimakkaasti (2016-2018 CAGR: 28 %) ja kannattavasti (EBIT 6-10%). Pidämme Fodelian kasvunäkymiä vahvoina, mikä heijastuu myös yhtiön taloudellisissa tavoitteissa (liikevaihdon kasvu noin 25 % ja EBIT yli 10 %). Eri arvonmääritysmenetelmillä haarukoitu keskiarvo antaa osakekannan arvoksi (”pre-money”) 28 MEUR.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Fodelia)

Fodelia on suomalainen vuonna 2019 perustettu elintarvikeyritysten holdingyhtiö. Konsernin portfolioon kuuluvat valmisruokavalmistaja Feelia, snacks-tuotteita valmistava Real Snacks, Suomen vanhimpiin makkaratehtaisiin lukeutuva Perniön Liha sekä Fodbar, Bravedo-konsernin kanssa perustettu yhteisyritys, joka tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun kokonaisvaltaisten ruokapalvelujen ulkoistamiseksi. Pitaleipää ja välipalatuotteita Jokioisissa valmistava Pita Factory liittyi Fodelia-konserniin tammikuussa 2021. Yhtiöiden kotipaikka on Pyhäntä ja siellä toimivat myös niiden tehtaat.