Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Sijoitustutkimus: Fodelia

Yhtiöraportti 11.11.2019 13:12 Fodelia

Fodelia on suomalaisten elintarvikeyritysten holdingyhtiö. Portfolioon kuuluu kaksi 100 %:sesti omistettua tytäryhtiötä, jotka ovat valmisruokatuotteita valmistava Feelia ja perunalastujen, maissi- ja kaurasnacksien valmistaja Real Snacks. Portfolioyhtiöt ovat kasvaneet voimakkaasti (2016-2018 CAGR: 28 %) ja kannattavasti (EBIT 6-10%). Pidämme Fodelian kasvunäkymiä vahvoina, mikä heijastuu myös yhtiön taloudellisissa tavoitteissa (liikevaihdon kasvu noin 25 % ja EBIT yli 10 %). Eri arvonmääritysmenetelmillä haarukoitu keskiarvo antaa osakekannan arvoksi (”pre-money”) 28 MEUR.

Fodelia on holdingyhtiö, joka omistaa suomalaisen elintarviketeollisuuden elinvoimaisia yhtiöitä ja kehittää niitä pitkäjänteisesti omistaja-arvoa kasvattaen. Fodelia tavoittelee vahvaa kannattavaa kasvua yhtiöidensä liiketoiminnan laajentamisesta, kansainvälistymisestä sekä erottautumalla kilpailijoistaan uusilla, innovatiivisilla ja vastuullisilla tuotteista.