Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Digia toteutti edellisellä strategiakaudella onnistuneesti muutoksen alisuorittajasta laadukkaaksi tuloskasvuyhtiöksi. Nykyisellä strategiakaudella 2020-22 Digiaa kehitetään näkemyksemme mukaan edelleen hyvin pitkäjänteisesti ja panostukset pitkän aikavälin kilpailukykyyn jatkuvat. Panostukset painavat hetkellisesti kannattavuutta, mutta arvioimme näiden alkavan tuottaa tulosta ensi vuodesta alkaen. Osakkeen arvostus (2022e EV/EBIT 11x) on maltillinen ja tuotto-odotus houkutteleva. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Digia)

Digia on vuonna 1990 perustettu pääasiassa Suomen markkinalla toimiva ohjelmisto ja IT-palveluyhtiö. Yhtiön tarjonta kattaa pitkälle IT:n elinkaaren sisältäen digitaalisten palveluiden kehityksen, integraation ja datan, liiketoiminnan taustajärjestelmät sekä ylläpitopalvelut. Yhtiö toimittaa myös kansainvälisesti. Digia on etabloitunut vahvasti Suomen IT-markkinalle ja sillä on hyvä jalansija erityisesti keskisuurissa ja suurissa yrityksissä valituilla toimialoilla kuten tukkukaupassa, teollisuudessa ja finanssialalla.