Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

UB on selvinnyt koronakriisistä selvästi odotuksiamme paremmin ja tämä on vahvistanut luottamustamme yhtiön lähivuosien tuloskasvunnäkymiä kohtaan selvästi. Voimakkaan kurssinousun jälkeen osake on mielestämme oikein hinnoiteltu ja tuotto-odotus nojaakin pidemmän aikavälin tuloskasvun realisoitumiseen ja terveeseen osinkoon. Vaikka osakkeen tuotto-odotus onkin ennusteiden realisoituessa kohtuullisella tasolla, painaa tulosparannuksen realisoitumiseen liittyvä epävarmuus riski-/tuottosuhteen neutraaliksi ja jäämme kyttäämään parempia ostopaikkoja.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (United Bankers)

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. Yhtiö on keskisuuri toimija kotimaisessa sijoituspalvelukentässä. Listatuille finanssialan palveluyrityksille tyypillisesti yhtiön henkilöstö on merkittävänä omistajana ja omistaa yli 60 % yhtiön osakekannasta. United Bankers siirtyi Helsingin pörssin päälistalle kesäkuussa 2020. Asiakkaita UB:llä on noin 16000 ja yhtiön yli 3 miljardin euron hallinnoitavasta varallisuudesta selkeä enemmistö tulee yksityissijoittajilta.