Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

UB on selvinnyt koronakriisistä selvästi odotuksiamme paremmin ja tämä on vahvistanut luottamustamme yhtiön lähivuosien tuloskasvunnäkymiä kohtaan selvästi. Voimakkaan kurssinousun jälkeen osake on mielestämme oikein hinnoiteltu ja tuotto-odotus nojaakin pidemmän aikavälin tuloskasvun realisoitumiseen ja terveeseen osinkoon. Vaikka osakkeen tuotto-odotus onkin ennusteiden realisoituessa kohtuullisella tasolla, painaa tulosparannuksen realisoitumiseen liittyvä epävarmuus riski-/tuottosuhteen neutraaliksi ja jäämme kyttäämään parempia ostopaikkoja.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (United Bankers)

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. United Bankers -konsernin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa konserni on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers Oyj on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama, ja konsernin palveluksessa työskentelee 135 työntekijää (FTE) sekä 36 asiamiestä (2019). United Bankers -konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa ja operatiivinen liikevoitto 6,7 miljoonaa euroa (IFRS).