Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Aspocompin Q4-raportti oli odotuksiamme heikompi, mutta koko vuosi 2022 oli yhtiölle ennätyksellinen ja näkymä vuoteen 2023 on kohtuullisen hyvä. Keskipitkällä aikavälillä näemme yhtiöllä vahvat edellytykset kannattavaan kasvuun aiempien oikeiden strategisten valintojen ansiosta. Näemme mahdollisuuksia erityisesti puolijohdeteollisuudessa, jossa yhtiöllä on jo vahva asema, ja lähivuosina kasvavalla turvallisuus- ja puolustussektorilla. Osakkeen arvostus on tällä hetkellä kohtuullinen (2023e P/E alle 11x), mikä pitää meidän positiivisena selkeistä ulkoisista riskeistä huolimatta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Aspocomp)

Aspocomp on vuonna 1999 perustettu piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Yhtiö keskittyy strategisesti pikatoimituksiin sekä lyhyisiin tuotantosarjoihin. Yhtiön asiakkaita ovat tietoliikennejärjestelmiä ja -laitteita, auto- ja teollisuuselektroniikkaa sekä turvateknologian puolijohdekomponenttien testauksen järjestelmiä suunnittelevat ja valmistavat yritykset. Lisäksi yhtiö välittää yhteistyökumppaneiden palveluita asiakkailleen, mitä kautta se voi palvella asiakkaita tuotteen elinkaaren ajan.