Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

EcoUp antoi perjantai-iltana negatiivisen tulosvaroituksen kuluvan vuoden tuloksestaan ja siirsi eteenpäin kahdella vuodella keskipitkän ajan taloudellisia tavoitteitaan. Päivitykset johtivat merkittäviin negatiivisiin ennustemuutoksiin lähivuosille, kun taas samaan aikaan osakemarkkinoiden lyhentynyt tähtäin on painanut yhtiön hyväksyttävää arvostusta etenkin teknologialiiketoiminnan osalta. Selvästi vajonneen osien summan ja muiden arvostusmallien pohjalta osakkeen 12 kk:n tuotto-odotus ei mielestämme riitä kattamaan kasvaneita riskejä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

EcoUp on kiertotalouskonserni, joka tarjoaa asiakkailleen hiilineutraaleja, ylijäämävapaita, energiaa säästäviä ja kilpailukykyisiä tuotteita, palveluita ja teknologioita, jotka auttavat sen asiakkaita tekemään niiden toiminnasta ympäristöystävällisempää. Yhtiön tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat esimerkiksi ekologiset eristeet ja kuitutuotteet sekä rakennusalan kiertotalouspalvelut, kuten suurtehoimuroinnit.