Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Yhtiö hinnoitellaan tällä hetkellä mielestämme alle käyvän arvonsa. Vaikka lyhyen tähtäimen ajurit tämän realisoitumiselle puuttuvat, näemme vallitsevat turvamarginaalit poikkeuksellisen korkeaa riski- ja epävarmuustasoa vastaan kuitenkin riittävinä. Yhtiön kilpailukyky on vahvan päämiesportfolion ajamana tukeva ja suhtaudumme luottavaisesti myös yritysostovetoisen strategian arvonluontipotentiaaliin. Täten näemme yhtiön sijoittajatarinan hyvin mielenkiintoisena ja varovaisten ostojen aloittamisen olevan perusteltua kohollaan olevista toiminta- ja ennusteriskeistä huolimatta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Boreo)

Boreo on Helsingin pörsissä listattu yhtiö, joka muodostuu kolmesta liiketoimintayksiköstä; elektroniikkateollisuuden alalla toimivasta Yleiselektroniikasta, teollisuuden ja rakentamisen alalla toimivasta Machinerystä ja betoniteollisuuden ja rakentamisen asiakkaita palvelevasta liiketoimintayksiköstä. Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli 103,6 milj. euroa ja se työllistää noin 350 henkilöä – Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.