Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Yhtiö hinnoitellaan tällä hetkellä mielestämme alle käyvän arvonsa. Vaikka lyhyen tähtäimen ajurit tämän realisoitumiselle puuttuvat, näemme vallitsevat turvamarginaalit poikkeuksellisen korkeaa riski- ja epävarmuustasoa vastaan kuitenkin riittävinä. Yhtiön kilpailukyky on vahvan päämiesportfolion ajamana tukeva ja suhtaudumme luottavaisesti myös yritysostovetoisen strategian arvonluontipotentiaaliin. Täten näemme yhtiön sijoittajatarinan hyvin mielenkiintoisena ja varovaisten ostojen aloittamisen olevan perusteltua kohollaan olevista toiminta- ja ennusteriskeistä huolimatta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Boreo)

Boreo on vuonna 1969 perustettu yhtiö, joka muodostuu kolmesta liiketoimintayksiköstä; elektroniikkateollisuuden alalla toimivasta Yleiselektroniikasta, teollisuuden ja rakentamisen alalla toimivasta Machinerystä ja betoniteollisuuden ja rakentamisen asiakkaita palvelevasta liiketoimintayksiköstä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja se toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Yleiselektroniikan päätuotteita ovat elektroniikan komponentit sekä mittaus- ja testauslaitteet ja asiakkaita elektroniikan valmistajat, huollot sekä tutkimus ja tuotekehitys.