Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Teknologiapalveluyhtiöiden eliittiä

Inderes analyysi 23.11.2021 7:24 Etteplan

Etteplan on onnistunut erinomaisesti muodonmuutoksessaan teknologiapalveluyhtiöksi, jolla on vankka ja laaja-alainen osaaminen myös ohjelmistoratkaisuissa. Näytöt kannattavasta kasvusta ovat vahvoja ja tuloskasvu jatkuu myös tulevaisuudessa, mutta arviomme mukaan jo nyt erinomaista kannattavuutta on jatkossa vaikea parantaa. Tämä painaa tuloskasvunopeutta samalla, kun osakkeen arvostustaso on käytännössä historiallisen korkea (2022e P/E ~20x). 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Etteplan)

Etteplan on vuonna 1983 perustettu suunnittelualan asiantuntijayritys. Yhtiön palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Etteplanin asiakkaita ovat valmistavan teollisuuden yritykset. Yhtiö pyrkii palveluillaan parantamaan palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplan toimii Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.