Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nexstim on terveysteknologiayhtiö, jonka magneettistimulaatiolaitteita käytetään vaativien aivoleikkausten suunnittelussa ja neurologisten sairauksien ja -häiriöiden hoidossa. Yhtiö on teknologisesti edistynyt niche-toimija suurilla megatrendien tukemilla markkinoilla. Nexstim on kaupallistamisessa vielä verrattain varhaisessa vaiheessa, mutta suuret tappiot ovat jäämässä historiaan. Osakkeen arvostus nojaa vahvasti tulevaisuuden odotuksiin erityisesti jatkuvan liikevaihdon kasvusta. Sijoittaja joutuukin kantamaan riskiä odotusten realisoitumisesta. Mielestämme arvostus on kohtuullinen, mutta ei tarjoa nykytasolla sijoittajille riittävää tuotto-odotusta suhteessa edelleen korkeaan riskiprofiiliin. Osake sopii mielestämme korkeaa riskiä sietävällä, kärsivälliselle kasvusijoittajalle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Nexstim)

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva kasvuhakuinen lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.