Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tuloskasvun aika

Analyysi 21.01.2022 6:59 Consti

Yhtiön viime vuosien tuloskäänteen avulla kannattavuus on noussut jo kohtuullisen hyvälle tasolle. Lähivuosina ennustamme liikevaihdon lähtevän maltilliseen kasvuvaiheeseen, jossa tehostuneen organisaatiorakenteen avulla Constilla on mahdollista saavuttaa merkittävää tuloskasvua. Vakaasti kasvavat korjausmarkkinat sekä ikääntyvä rakennuskanta luovat kysyntää yhtiölle muiden positiivisten trendien lisäksi. Epävarmuus tuloskäänteen kestävyydestä painaa vielä markkinoiden luottamusta, mutta selkeä tuloskasvupotentiaali, arvostuksen nousuvara sekä osinkotuotto huomioiden osakkeen tuotto/riskisuhde on mielestämme houkuttelevalla tasolla. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Consti)

Consti on vuonna 2006 perustettu korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittynyt yhtiö. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomessa. Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka.