Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Tuloskasvun aika

Analyysi 21.01.2022 6:59 Consti

Yhtiön viime vuosien tuloskäänteen avulla kannattavuus on noussut jo kohtuullisen hyvälle tasolle. Lähivuosina ennustamme liikevaihdon lähtevän maltilliseen kasvuvaiheeseen, jossa tehostuneen organisaatiorakenteen avulla Constilla on mahdollista saavuttaa merkittävää tuloskasvua. Vakaasti kasvavat korjausmarkkinat sekä ikääntyvä rakennuskanta luovat kysyntää yhtiölle muiden positiivisten trendien lisäksi. Epävarmuus tuloskäänteen kestävyydestä painaa vielä markkinoiden luottamusta, mutta selkeä tuloskasvupotentiaali, arvostuksen nousuvara sekä osinkotuotto huomioiden osakkeen tuotto/riskisuhde on mielestämme houkuttelevalla tasolla. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Consti)

Consti on vuonna 2006 perustettu korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittynyt yhtiö. Se tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden rakennuskohteiden korjausrakentamisen palveluita ja taloteknisiä palveluita sekä asuintaloille että toimitiloille ja julkisiin rakennuksiin. Constin liiketoiminta on keskittynyt Suomen kasvukeskuksiin. Constin asiakkaina on mm. julkinen sektori, yritykset, kiinteistösijoittajat ja taloyhtiöt.