Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kamux siirtyi tänä vuonna uuteen strategiakauteen (2021-2023), jossa priorisoidaan entistä vahvemmin kasvua. Kasvun kiihdyttäminen ja vaikea toimintaympäristö ovat nakertaneet kannattavuutta ja kaksi viimeistä tulosraporttia (Q2-Q3) olivat pettymyksiä. Lyhyellä aikavälillä haastava käytettyjen autojen hankintamarkkina, uuden ERP-järjestelmän käyttöönotto, johtoryhmän tiheä vaihtuvuus, myymäläavausten puute ja tulosvaroituriski ovat heijastuneet negatiivisesti osakekurssiin, joka on laskenut vuoden alusta 14 %. Kamuxin sijoittajasentimentti keskittyy mielestämme nyt liikaa lyhyen aikavälin riskeihin ja pitkän aikavälin tuloskasvupotentiaali jää taka-alalle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Kamux)

Kamux on vuonna 2003 perustettu käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut autoliikeketju. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, jossa Kamux on oman arvionsa mukaan markkinajohtaja sekä, Ruotsissa ja Saksassa. Liiketoimintamallinsa mukaisesti Kamux tarjoaa asiakkailleen myös autokauppaan liittyviä integroituja palveluita, kuten esimerkiksi kolmansien osapuolten rahoitustuotteita. Lisäksi Kamux tarjoaa kolmansien osapuolten vakuutustuotteita ja sen omaa lisävastuusitoumustuotetta, Kamux Plussaa, auton korjauskustannusten varalle Suomessa ja Ruotsissa.