Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Virala Acquisition Company (VAC), joka on ensimmäinen Helsingin Pörssin SPAC-segmentiin listattu yhtiö, ja Purmo Group solmivat tänään sulautumissopimuksen VAC:n ja Purmo Groupin yhdistämiseksi. Purmo on yksi johtavista kestävien sisäilmaratkaisujen kansainvälisistä toimittajista sekä perheomisteisen Rettig Groupin tytäryhtiö. Yhdistymisen täytäntöönpanon myötä uuden yhdistyneen yhtiön osakkeiden listaamista tullaan hakemaan Helsingin pörssilistalle ja sen odotetaan toteutuvan joulukuun 2021 loppuun mennessä. Sulautuminen arvostaa Purmo Groupin velattomaksi yritysarvoksi 685 MEUR (EV). Tulemme aloittamaan Purmon seurannan kaupan toteutumisen jälkeen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Virala Acquisition Company Oyj eli VAC on suomalainen yrityskauppojen toteuttamista varten perustettu yritysostoyhtiö eli SPAC. VACin perustajaosakas on teollinen omistajayhtiö Virala. Yhtiön tavoitteena on ostaa vahvat kytkökset Suomeen omaava kasvuyritys ja tuottaa osakkeenomistajillemme merkittävää tuottoa ja kohdeyritykselle pitkäaikaista arvonnousua.